Binnen- en buitenschilderwerk, onderhoud en het monteren van sierlijsten.
kwaliteit voor een betaalbare prijs
Home
Het bedrijf
Contactgegevens
Foto's
Subsidies en Brancheinfo
Subsidieregeling glas
BTW verlaging
Vacatures
Subsidieregeling glas

Tijdelijke subsidieregeling isolatieglas

De overheid wil eigenaar-bewoners stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen in de eigen woning. Specifiek voor het laten plaatsen van isolatieglas heeft het ministerie voor Wonen, Wijken en Integratie een budget van € 45 miljoen beschikbaar gesteld.

Met ingang van 1 oktober 2009 is de Tijdelijke subsidieregeling isolatieglas in werking.

De regeling werkt volgens de waardebonsystematiek. Dit betekent dat eigenaar-bewoners en Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) vanaf 1 oktober 2009 een waardebon kunnen aanvragen via http://www.senternovem.nl/isolatieglas/. U kunt een waardebon aanvragen tot en met 31 december 2010. Hierbij geldt dat als het budget van € 45 miljoen op is het ook niet meer mogelijk is om een waardebon aan te vragen. De waarde van de waardebon is gekoppeld aan het aantal vierkante meter isolatieglas dat wordt geplaatst. Na het verkrijgen van de waardebon wordt deze door de eigenaar-bewoner ingeleverd bij de glaszetter.

Per daadwerkelijk geplaatste vierkante meter isolatieglas dat voldoet aan de voorwaarden krijgt u een korting van € 35. Deze korting kunt u op twee manieren krijgen:

Uw glaszetter verrekent de korting op uw eindfactuur. De glaszetter levert eerst de waardebon in en ontvangt daarmee de subsidie. Vervolgens stort de glaszetter de korting op uw rekening.

Home
Het bedrijf
Contactgegevens
Foto's
Subsidies en Brancheinfo